Kontakt
Tegelzettersbedrijf Woensdregt
Brinkenbergweg 8
7351 BD Hoenderloo
Homepage:www.tegelzettersbedrijfwoensdregt.nl
Telefoon:+31 (0)55 37 80 867
Fax:

Tegelzettersbedrijf Woensdregt

Tegelzettersbedrijf Woensdregt is een allround, creatieve en flexibele tegelzetter uit de regio Apeldoorn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief en bijzonder tegelwerk. Zodoende kunnen wij ons onderscheiden van de meeste andere tegelzetters in de regio. Door onze ruime ervaring en gespecialiseerde kennis staan wij bekend als een vakkundig en gerenommeerd tegelzettersbedrijf.

Wij kunnen alle mogelijke formaten tegels, van mozaïek tot XXL (groot formaat), voor je verzorgen. Evenals bijvoorbeeld het afdichten van dampsauna's en buitenterrassen. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen als het gaat om het aanbrengen van de tegels en de te gebruiken materialen. Neem gerust contact met ons op voor advies en / of een vrijblijvende offerte via 055-3780867 of onze contactpagina.

Of het nu gaat om een douchehoekje, keukenvloertje van 5 vierkante meter, complete badkamer of een natuursteenvloer van 200 vierkante meter. Iedere opdracht wordt met evenveel zorg behandeld. Eigenaar Ronald Woensdregt is zelf betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering. Hij en de andere tegelzetters van ons bedrijf in de regio Apeldoorn zijn allen in het bezit van diverse vakdiploma’s en zijn VCA gecertificeerd. Zo kun je er dus vanuit gaan dat er altijd goed werk geleverd wordt!

Wanneer je kiest voor Tegelzettersbedrijf Woensdregt, dan kies je onder meer voor:

  • Vakwerk; van het begin tot het einde van het project
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Ervaren, gecertificeerde en gediplomeerde tegelzetters
  • Betrokkenheid bij ieder project, van kleine wand tot complete badkamer