Kontakt
Tegelzettersbedrijf Woensdregt
Brinkenbergweg 8
7351 BD Hoenderloo
Homepage:www.tegelzettersbedrijfwoensdregt.nl
Telefoon:+31 (0)55 37 80 867
Fax:

Renovatie & Onderhoud

Is het tegelwerk op uw vloer of aan de wand (bijvoorbeeld in de badkamer of de keuken) aan vervanging toe? Of zijn de tegels nog goed, maar wilt u een uitstraling als nieuw door het voegwerk te vervangen?

Wij zijn als Tegelzetter actief in Hoenderloo en helpen u graag met:

  • Tegelwerk renoveren
  • Voegwerk vervangen
  • Tegels impregneren
Hamer en schroevendraaier met gekapte tegel

Een uitstraling als nieuw

Tegels gaan doorgaans erg lang mee. Toch kan het gebeuren dat een tegel kapot gaat, bijvoorbeeld omdat er iets op valt. In dat geval kunnen wij de tegel(s) voor u vervangen. Zijn uw tegels allemaal nog mooi, maar is het voegwerk oud en vervuild? Ook dan helpen we u graag. Nieuw voegwerk geeft een ruimte weer een uitstraling als nieuw. En door de ruime keuzes in kleuren, kunt u ook de uitstraling van uw ruimte veranderen met nieuw voegwerk.

Lees hier meer over het vervangen van voegwerk.

Heeft u tegels van natuursteen, terracotta tegels of cementtegels? Dan is het verstandig deze te impregneren.

Lees hier alles over tegels impregneren.

Overlast beperken

Het spreekt voor zich dat we proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken als we voor u aan de slag gaan. En als we klaar zijn laten we u uw huis of pand netjes achter. We zijn helder over de planning en de kosten en als er dingen anders lopen dan verwacht, dan communiceren we hier direct met u over.

Keuzes voor de lange termijn

Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een type tegel of voeg kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw ruimtes met tegelwerk over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Goed overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.