Kontakt
Tegelzettersbedrijf Woensdregt
Brinkenbergweg 8
7351 BD Hoenderloo
Homepage:www.tegelzettersbedrijfwoensdregt.nl
Telefoon:+31 (0)55 37 80 867
Fax:

Gespecialiseerde tegelzetter bij nieuwbouw en verbouw

Of het nu gaat om nieuwbouw of de verbouwing van uw huis of bedrijfspand, als gespecialiseerde tegelzetter helpen wij u graag met de keuze voor de juiste vloer- en wandtegels. Badkamers, keukens, woonkamers, douches, toiletruimtes, terrassen, buitengevels, zwembaden… bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn actief in Hoenderloo en helpen u graag om uw plannen concreet te maken, ook als het gaat om de restauratie of het onderhoud van uw vloer of wand.

Plaatsing van vloertegels

Helder advies

Tegelzetten is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Daarom nemen we u stap voor stap mee in het keuzeproces. De keuze in vloer- en wandtegels is tegenwoordig namelijk enorm. Dat is een voordeel, want qua stijl kunt u alle kanten op. Het maakt het kiezen er echter niet altijd makkelijker op. Wij helpen u hier graag bij.

Persoonlijke aanpak

Als het gaat om de uitvoering werken we snel, schoon en secuur. We proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken en zorgen voor een prachtig resultaat. Zodat u nog heel lang van uw tegelvloer of –wand kunt genieten. Vragen over onderhoud? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.