Kontakt
Home

Tegelzettersbedrijf Woensdregt

Dé professionele tegelzetter uit de regio Apeldoorn

Tegelzettersbedrijf Woensdregt is een allround, creatieve en flexibele tegelzetter uit de regio Apeldoorn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit en bijzonder tegelwerk om ons te onderscheiden van de meeste andere tegelzetters in de regio.

Lees meer over ons

Onze Referenties

Het laatste nieuws

Neem direct contact met ons op!

Voor meer informatie over onze diensten, advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.


* verplichte velden

Neem telefonisch contact op:

+31 (0)55 37 80 867

Bij geen gehoor:

+31 (0)6 13 15 14 33

Stuur ons een e-mail:


Waar kunt u ons vinden:

Brinkenbergweg 8, 7351 BD Hoenderloo

Over ons...

Tegelzettersbedrijf Woensdregt is een allround, creatieve en flexibele tegelzetter uit de regio Apeldoorn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van kwaliteit en bijzonder tegelwerk om ons te onderscheiden van de meeste andere tegelzetters in de regio. Alle mogelijke formaten tegels van mozaïek tot XXL tegels (groot formaat), maar ook het afdichten van dampsauna's en buitenterrassen kunnen wij voor u verzorgen. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen als het gaat om het aanbrengen van de tegels en de te gebruiken materialen. Neem gerust contact met ons op voor advies en /of een vrijblijvende offerte via 055-3780867 of onze contactpagina.

Of het nu gaat om een douchehoekje, keukenvloertje van 5 vierkante meter, complete badkamer of een natuursteenvloer van 200 vierkante meter. Iedere opdracht wordt met evenveel zorg behandeld. Eigenaar Ronald Woensdregt is zelf betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en oplevering. Hij en de andere tegelzetters van ons bedrijf in de regio Apeldoorn zijn allen in het bezit van diverse vakdiploma’s en VCA gecertificeerd. Zo kunt u er dus vanuit gaan dat er altijd goed werk geleverd wordt! Voor meer informatie over onze diensten, advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Over Tegelzettersbedrijf Woensdregt

Onze Specialisaties